Powered by

Flexinet

TopOndernemers.be

TopOndernemers.be brengt zaakvoerders samen

Ondernemingen zijn een onmisbare schakel in de economie en dus de samenleving. Ondernemingen worden ondersteund door de samenleving. En door elkaar.

TopOndernemers.be is een kruispunt van zaakvoerders, zelfstandigen en freelancers die hun netwerk willen vergroten of op zoek zijn naar leveranciers of dienstverleners. Wij bieden meer zichtbaarheid en bekendheid voor handelszaken, horeca, eenmanszaken, kmo's, freelancers, starters,...

Zelfs in normale omstandigheden is het vaak moeilijk voor een onderneming om voldoende in het oog te springen. Zeker voor zelfstandigen, freelancers, en zelfs kmo’s. Starters hebben het niet makkelijk om een voet aan de grond te krijgen.

Bedrijven concurreren, maar werken ook samen. Hun leveranciers, partners, onderaannemers,… zijn eveneens bedrijven. Ook de klanten van ondernemingen zijn vaak andere bedrijven. TopOndernemers.be creëerde een gratis platform waar zaakvoerders elkaar kunnen vinden, hun netwerk kunnen vergroten, en een nieuwe samenwerking starten. Want ondernemingen zijn veel vaker partners dan concurrenten.

Stuur ons je logo en webadres. Wij geven ze hier volledig gratis een prominente plaats. Bereik nieuwe partners, klanten, vrienden. Laat je netwerk groeien!

Samen staan we sterker. Zeker nu.

Hoe werkt het?

Stuur ons je logo en de url van je website

via mail of het contactformulier

Wij plaatsen het volledig gratis op TopOndernemers.be

Powered by  

TopOndernemers.be is een initiatief van Flexinet, een web developer uit Muizen.

Bij Flexinet creëren en ontwikkelen we jouw online identiteit, en dat doen we goed. Indien wij nog iets voor jullie kunnen betekenen in webdesign, online communicatie, drukwerk, of sociale media, kunnen jullie ons altijd vrijblijvend contacteren.

  • Websites die responsive zijn, technisch performant én esthetisch verantwoord, met snelle en effectieve support.
  • Grafische vormgeving tot in de puntjes, lijntjes en kleurtjes: wij ontwikkelen een huisstijl die je bedrijfsidentiteit belichaamt.
  • Drukwerk in alle vormen en maten, in jouw huisstijl.
  • Professionele fotoshoots, videoreportages, en bedrijfsfilms.
  • Sociale media, nieuwsbrieven,… Alle online communicatie.

Laat je netwerk GRATIS groeien!